В Районна прокуратура–Перник са постъпили материали по образувано досъдебно производство

...
В Районна прокуратура–Перник са постъпили материали по образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Перничанин отива на съд за причиняване на средна телесна повреда


В Районна прокуратура–Перник са постъпили материали по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета, оповестяват от държавното обвиняване.

Действията по следствие са почнали след получено на 11.06.2022 година известие за потърпевшо лице вследствие на нанесен побой в гр. Перник.

Към сегашния миг са осъществени всички неотложни дейности по откриване на незаконното действие, събрани са доказателствени материали. Поради близко роднинство на разположение, което се сочи от потърпевшия като причинител на действието, с прокурор от Окръжна прокуратура – Перник, магистратите от способената прокуратура са подали самоотводи. Това е обосновано с оглед слагане отвън подозрение безпристрастността и обективността при водене на следствието. Самоотводите са почетени от прокурор в Окръжна прокуратура–Перник и делото е изпратено на Върховната касационна прокуратура за установяване на друга, идентична по степен прокуратура, която да продължи реализиране на надзора и управлението върху воденото досъдебно произвеждане.

По сигнали за осъществени от същото лице други похищения против личността са формирани още две досъдебни производства и две прокурорски преписки, по които прокурорите от Районна прокуратура–Перник също са се отвели, а делата и преписките са били изпратени за установяване на друга идентична по степен прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР