В Районна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство

...
В Районна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Счупиха камера на Съдебен спор, разследват закана за саморазправа с екипа на Нана Гладуиш |

В Районна прокуратура – Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за разваляне на непозната движима движимост – видеокамера, благосъстоятелност на Нова телевизия. 

Сигналът е подаден през вчерашния ден към 16,30ч. на тел.112 за скандал и закана за разпра с екип на Нова телевизия, станал пред автокъща в града. На местопроизшествието е изпратен незабавно автопатрул на Министерство на вътрешните работи. При идването на място полицейските чиновници открили екип на Нова телевизия - основен редактор на предаването „ Съдебен спор “, оператор и водач. Служителите на малкия екран обяснили, че са заснемали репортаж, обвързван с покупко-продажба на автомобил от автокъщата, след сигнал, подаден от неудовлетворен клиент от договорката. 

За случая е бил известен дежурен прокурор от Районна прокуратура, по чието предписание са почнали неотложни следствени дейности, оповестиха от държавното обвиняване. Извършен е бил оглед на местопроизшествието, при който са конфискувани материални доказателства, изискани са записите от охранителните камери в региона на обекта. След това неотложно са осъществени разпити на всички открити на място очевидци – очевидци на случилото се.

Видеокамерата е предоставена с протокол за непринудено предаване на проверяващия орган. Предстои назначение на техническа експертиза за устновяване характера и степента на повредата на видеокамерата и оценителна/съдебно-икономическа/ експертиза за определяне на размера на породената вреда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР