В района на тунел Железница“ е станала верижна катастрофа. Няма

...
В района на тунел Железница“ е станала верижна катастрофа. Няма
Коментари Харесай

Верижна катастрофа на главен път Е-79, засилен е трафикът от Гърция

В региона на тунел „ Железница “ е станала верижна злополука. Няма потърпевши при удара на няколко автомобила. Катастрофата е станала след Благоевград в посока към Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата, Там са се блъснали четири леки автомобила.

Няма потърпевши хора, само че има нанесени материални вреди по колите, придвижването е свободно, оповестиха от полицията.

Органите на реда предизвестяват, че трафикът в посока София по път Е-79 е извънредно натоварен. Стотици коли се прибират от Гърция. На влизане в България през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата опашката е няколко километра, оповестиха прибиращи се от отмора благоевградчани.

Има краткотрайно придвижването по път I-1 Благоевград – Симитли в региона на тунел „ Железница “. Там придвижването се реализира в двете посоки в една лента заради ПТП, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Движението се контролира от екип на пътна полиция.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР