В района на столицата вероятността за такива явления днес е

...
В района на столицата вероятността за такива явления днес е
Коментари Харесай

Рязко Влошаване На Времето От Утре! Ето Какво Ни Чака

В региона на столицата вероятността за такива феномени през днешния ден е дребна, само че за всеки случай може да си носите чадър. В по-голямата част от низините ще остане изсъхнало.

Утре още преди обяд, изначало над северозападните региони, ще се появи северозападен вятър, който ще се усилва. Там ще превали и прегърми. С напредването на деня студеният фронт и обвързваните с него гръмотевични стихии и увеличаване напразно, ще се придвижват на изток.

Максималните температури ще са от към 25 на северозапад до 32, 33 в източните региони. С напредването на деня намаляване на температурите ще стартира и на изток.

В събота ще бъде хладно за сезона, с температури от към 20 до 25 градуса. В София дневните температури ще бъдат към 20 градуса, само че при по-облачно време е допустимо да останат и под тази стойност. Ако планирате мероприятия навън, се съобразете с хладното и прохладно време.

Ще има променлива облачност, съвсем без превалявания. Ветровито, с сдържан и мощен западен вятър.

В неделя вятърът ще отлабва, а температурите ще стартират да се повишват, като ще са от 22 до 27 градуса. Вероятност от краткотрайни превалявания, най-вече слаби, има единствено тук-там в планините.

Времето през уикенда няма да бъде уместно за планински туризъм. Ще духа мощен и плевел вятър и ще бъде хладно за сезона, с температури на 1200 метра надморска височина 13-15 градуса денем и до към 5 заран.

В понеделник ще се затопли още и температурите ще са от 23 до 29 градуса, с изключение на в западните и югозападни региони, където ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР