В района на пожара до свиленградското село Маточина от тази

...
В района на пожара до свиленградското село Маточина от тази
Коментари Харесай

Тежка техника гаси пожарите в Сакар планина

В региона на пожара до свиленградското село Маточина от тази нощ стартира работа 60-тонният булдозер, който е обезпечен за гасенето на пожарите в Сакар планина със съдействието на премиера Бойко Борисов, заяви регионалната администрация в Хасково.

Пожарната конюнктура в област Хасково остава усложнена

Огънят край Маточина е тръгнал по посока на село Варник и през цялата минала нощ екипите са работели за локализирането на бедствието. Службите се надяват, че през днешния ден това огнище ще бъде лимитирано с помощта на намесата на тежката техника.
 
В региона не престават работа пожарникари, горски, военни и доброволци от Свиленград.
 
Борисов: Запалванията край Княжево са умишлени

Не е сподавен пожарът в региона на тополовградските села Княжево и Срем. На място там е регионалният шеф Станислав Дечев, а интервенцията по гасенето се води от шефа на РДПБЗН-Хасково комисар Николай Вълчев.
 
Почистване на пасища и селскостопанска техника предизвикали пожарите

Напълно овладяно и локализирано е огнището край ивайловградското село Черничино. Също успокоена е и обстановката край селата Сакарци и Хлябово, община Тополовград. Продължава следствието на аргументите за пожарите, само че при инспекцията си в село Княжево предходната вечер министър председателят Борисов е декларирал, че данните от огледите сочат умишлени палежи.
 
За през днешния ден остава пожароопасната конюнктура и предизвестието за екстремален риск от възникването на огромни пожари на територията на Хасковска област, се показва още в известието на администрацията. По тематиката В област Хасково са зародили нови огнища на пожари
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР