В района на Киев местни жители се натъкнаха на мина

...
В района на Киев местни жители се натъкнаха на мина
Коментари Харесай

Мина избухна в гората край Киев, има ранени

В региона на Киев локални поданици се натъкнаха на мина в гората, която избухнала и взривила микробусчето им с дърва за огрев, заяви ръководителят на Киевската регионална администрация Алексей Кулеба в Telegram, представен от изданието " Украинская истина ". За благополучие няма потърпевши.

На 6 юни в Полеска община локални поданици, макар възбраната за влизане в гората и съществуването на предупредителни знаци, отидоха да събират дърва за огрев и бяха взривени от мина, написа изданието.

" За благополучие няма починали. Хората получиха леки травми и пострадвания. Още един път наблягам действителната и съществуваща заплаха от мини в деокупираните територии. Грижете се за себе си и околните си! ", написа ръководителят на Киевската регионална администрация Алексей Кулеба в Telegram канала си, представен от изданието " Украинская истина ".

По време на военното състояние в региона на Киев и в самата столица на цивилното население е неразрешено да посещава и влиза в гората, напомня изданието " Украинская истина ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР