В района на хребета Уитмор, който се намира в Антарктида,

...
В района на хребета Уитмор, който се намира в Антарктида,
Коментари Харесай

Сензация! В Антарктида откриха скелети на джуджета на 600 млн. години СНИМКИ

В региона на хребета Уитмор, който се намира в Антарктида, са открити остатъци от дребни скелети. Те са били открити напълно инцидентно от експерти, които просто търсели доказателства, че на континента в миналото е имало динозаври, оповестяват международните издания.

Доктор Марли е разказал за това какъв брой е бил шокиран екипът от находката и изключително от нейната възраст, която доближава почти 600 милиона години. Той е добавил, че по това време първите медузи преди малко са почнали да се появяват и към момента нямало хора на нашата планета.

Първият скелет е открит в голямо парче седиментна канара, счупено в профил на скат на планина. Интересен миг е, че до появяването на първите гръбначни е трябвало да минат милиони години, а находката представлявала изцяло завършен скелет, който в това време принадлежал на човек.



Вторият скелет бил по-лесен за проучване. Специалистът е добавил, че останките несъмнено принадлежат на хора, а не на примати.



Днес остава мистерия какво е било поселението на тези дребни хора и дали са били софтуерно напреднали хора. Останките са изпратени във Вашингтон за по-нататъшно изследване.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР