В района на град Идлиб руските и сирийските военни са

...
В района на град Идлиб руските и сирийските военни са
Коментари Харесай

Руски и сирийски войски разбиха щаб на Джабхат ан Нусра

В региона на град Идлиб съветските и сирийските военни са унищожили щаба на терористичната формация " Джабхат ан Нусра " .

Това оповестява " Интерфакс ", като цитира изказване на контраадмирал Вадим Кулит, заместник-началник на Руския център за Помирението на воюващите страни в Сирийската арабска република.

" В региона на град Идлиб щабът на терористичната формация " Джабхат ан Нусра " беше погубен от взаимен удар на Военновъздушни сили на Русия и Военновъздушни сили на Сирия. Имаше лица, участващи в организирането и осъществяването на саботажи и терористични офанзиви против сирийските държавни сили и цивилното население ", сподели Кулит.

По думите на контраадмирала, в региона на селището Урум-ес-Сугра в провинция Алепо, вследствие на изстреляна противотанкова управляема ракета от позициите на НВФ поразила автомобил от сирийските въоръжени сили един сирийски боец е погубен, а четирима други са били ранени.

" Авиацията на по този начин наречената " Международна антитерористична коалиция ", ръководена от Съединените щати, продължава да основава рискови обстановки в небето на Сирия, извършвайки полети в нарушаване на Протоколите за деконфликт и в нарушаване на сирийското въздушно пространство ", сподели той. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР