В района между 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала Тракия

...
В района между 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Катастрофа ва АМ „Тракия“, движението е затруднено

В региона сред 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас са станали няколко верижни произшествия. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той посочи, че няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди по колите. Причина за пътнотранспортните катастрофи са придвижване с несъобразена скорост, неспазване на отдалеченост или неправилни изпреварвания.

На място има спомагателни екипи на бранш " Пътна полиция ". Леко е затруднено придвижването,докато се отработят местопроизшествията.

От полицията молят водачите да се движат с нараснало внимание, с по-ниска от позволената скорост, спазвайки отдалеченост и да не употребяват мобилните си телефони по време на придвижване.

От Агенция " Пътна инфраструктура " молят водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия. Да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР