В район Западен продължават превърналите се вече в традиция концерти

...
В район Западен продължават превърналите се вече в традиция концерти
Коментари Харесай

3 дни Музика в парка в Западен

В регион " Западен " не престават трансформиралите се към този момент в традиция концерти навън. От през днешния ден в продължение на три дни меломаните ще могат да се насладят на следващото издание на " Музика в парка ". Инициативата е част от събитията в културния календар на региона.

Концертите стартират през днешния ден, като от 17,30 часа пред храм " Свети Климент Охридски " в парк " Ружа " ще свири емблематичният " Биг Бенд Пловдив ". Именно една от най-хубавите пловдивски групи изнесе прелестен концерт на същото място преди година.

Утре, 30 септември, още веднъж от 17,30 часа в парк Ружа " ще има концерт на разбъркан хор при храм " Свети Възнесение Господне " с диригент Дорис Хофман. Специално за събитието е поканен и Пловдивският митрополит Николай.

Есенното издание на " Музика в парка " ще приключи в понеделник, 1 октомври, с осъществявания на хор " Иван Спасов " с диригент Гергана Люцканова. Концертът, който съответствува с Деня на музиката, е плануван за 18 часа.

Инициативата към този момент се трансформира в традиция, като това ще е третото й издание. Миналото лято " Музика в парка " започва с концерт на хор " Тримонциум " на Гребната база, а през октомври " Биг Бенд Пловдив " извършиха български и международни шлагери по неповторим метод пред храм " Свети Климент Охридски ". Кметът на регион " Западен " Димитър Колев кани всички искащи да заповядат на самобитния музикален маратон.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР