В район Урюпински на Волгоградска област в Русия разследващите задържаха

...
В район Урюпински на Волгоградска област в Русия разследващите задържаха
Коментари Харесай

Арестуваха майка, изнасилвала непълнолетния си син

В регион Урюпински на Волгоградска област в Русия проверяващите задържаха 40-годишна жена по съмнение за неведнъж полово принуждение над 15-годишния й наследник.

„ В нашето село живее забавно семейство: татко, майка и наследник “, споделя гражданин на Урюпинския регион, на име Сергей. „ Цялото семейство беше задържано във вторник. Подозрението е, че са изнасилвали детето. Разследващите в Дирекцията за следствие на Следствения комитет на Руската федерация във Волгоградска област отхвърлиха публични мнения, защото им е неразрешено да популяризират информация за закононарушения против лица под 18 години.

Но самата история беше необятно разгласена и при липса на публични данни, тя е обрасла с разнообразни клюки. Източник в правоохранителните органи на Волгоградска област, при изискване на анонимност, се съгласил да опише детайлностите по скандалното дело пред локални медии.

Бащата в фамилията е деец от чеченската война, по време на която той станал неработоспособен. Той има добра известност измежду съселяните, направил е доста за селото, почитан е, споделя източникът.

Мъжът е женен за 40-годишна жена и отглежда с нея 15-годишен наследник. Селяните почнали да виждат нездравословните връзки сред майка и наследник, те съобщили за това на органите на реда.

Първоначално проверяващите не повярвали в приказките за интимни връзки посред им, само че инспекцията посочила, че дамата неведнъж е прелъстявала сина си, като е влизала в полови връзки с него. Баща не знаел нищо за това. Когато брачната половинка му била арестувана, той бил шокиран.

Според източника против дамата е формирано наказателно дело. Но селяните почнали да упрекват за всичко главата на фамилията.

Задържана е единствено майката на насилвания младеж, - изяснява източникът. Баща му е в положение на дълбока меланхолия. Разследващите събират доказателства, те към този момент имат такива за виновността на дамата. Тя не отричала осъщественото и направила самопризнание.

Срещу обвинената е формирано наказателно дело по член 134, част 1 от Наказателния кодекс на Руската федерация „ Полов акт и други дейности от полов темперамент с лице под 16-годишна възраст “. Разследващите учат разнообразни разновидности и не изключват окончателното обвиняване да е по други членове на Наказателния кодекс на Руската федерация.

Жителката на региона Урюпински е застрашена от до четири години затвор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР