В район Тракия“ задължително трябва да се открие денонощен педиатричен

...
В район Тракия“ задължително трябва да се открие денонощен педиатричен
Коментари Харесай

Николай Гюров във „Форум Пловдив“: Ще помогнем за лицензирането на стадион „Локомотив“. Той трябва да посреща мачове от най-високо европейско ниво

В регион „ Тракия “ наложително би трябвало да се открие денонощен педиатричен кабинет, тъй като в многохилядния квартал, в който живеят най-вече млади фамилии, досега няма подобен. Това съобщи в ефира на Дарик Николай Гюров - претендент за областен кмет на коалиция „ Продължаваме промяната - Демократична България “.

Това, което най-вече интересува жителите от другите квартали на „ Тракия “, съгласно него, е облагородяването на междублоковите пространства. Хората желаят те да наподобяват като дребни градски градини, посочи Гюров. Сред главните задания, които си слага Николай Гюров, в случай че завоюва изборите, е и възстановяване на транспортните връзки, възстановяване на инфраструктурата и усилване на защитата в градините и парковете. В програмата си той залага и на развиване на индустриалната зона в Тракия, както и на създаване на връзката сред ул. „ Цветан Лазаров “ и бул. „ Менделеев “, която ще облекчи осезателно трафика.

Трябва да спасим гората в „ Лаута “ и парковото пространство да се развива единствено с екологично съобразни намеси, добави още Гюров.

Кандидатът за кмет на „ Тракия “ съобщи в ефира на Дарик, че ще спомага за лицензиране на стадион „ Локомотив “, с цел да може на него да се играят футболни срещи на най-високо европейско равнище. Инвестицията ще доближи 40 млн. лева и е нелогично спортното оборудване да няма подобен лиценз, безапелационен е Николай Гюров.

Кандидатът за кмет проф. Ивайло Старибратов, претендентите за районни кметове и общински съветници от ПК „ Продължаваме промяната - Демократична България “ са с номер 66 в бюлетините за локалните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР