В район „Северен” се проведе заключителният етап от конкурса „Подари

...
В район „Северен” се проведе заключителният етап от конкурса „Подари
Коментари Харесай

Конкурс за коледна картичка в район „Северен”

В регион „ Северен” се организира заключителният стадий от състезанието „ Подари радост” за ръчно разработване на коледна картичка. Той бе умислен като част от Фестивал на дребните гении, само че бе привързан и с благородното желание да се достави наслада на потребителите на обществен план „ Услуги за по-добър живот”, реализиран в региона към този момент две години. Всички седем детски градини откликнаха на самодейността и участваха с прелестно направени картички, за хубостта на които деца, учители и родители работиха дружно.

Изложбата, подредена в заседателната зала на кметството, впечатли всички посетители на събитието, а кметът инж. Ральо Ралев призна, че не би могъл да избра една най-красива картичка – всички са направени с толкоз въображение, съобразителност и на първо място - с готовност да подарят наслада. Самият факт, че деца, родители, учители са се развълнували от тематиката, че тя е минала през съзнанието и сърцето, е наслада и задоволство за всички. Ето за какво инж.Ралев изрази благодарността си за присъединяване в състезанието на толкоз доста хора с положителни усеща и акцентира, че сътворените от дребните създатели десетки приказно красиви картички ще бъдат изпратени до всички консуматори на обществен план „ Услуги за по-добър живот” и ще стоплят сърцата на възрастните хора и на хората с увреждания, за които са предопределени. За любовта и търпението, с които са направени картичките, за невероятната фикция, вложена в тях, инж.Ралев отличи детските градини с грамоти и им направи прелестни коледни дарове, които ще припомнят на децата, че положителното постоянно се възнаграждава с положително.

Благодарствени писма бяха изпратени до учителите на детските градини и до родителите за присъединяване в състезанието и проявената съпричастност, за чудесното осъществяване на предпразничната самодейност. „ Тя ще даде опция, сподели на гостите си кметът на региона, към потребителите на плана и техните фамилии да бъдат отправени благопожелания за здрави бъдни дни ведно с очарователния жест на внимание, подарък от сърце на най-малките жители на регион „ Северен”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР