В район Красно село и днес, 27 март, е извършена

...
В район Красно село и днес, 27 март, е извършена
Коментари Харесай

Дезинфекция на пешеходните подлези, спирките и кошчетата в столичния Красно село

В регион " Красно село " и през днешния ден, 27 март, е осъществена стерилизация на пешеходни подлези, подходи към тях, спирки на градския превоз и улични кошчета , оповестяват на уеб страницата си от инспектората.

Третирането с дезинфекционни препарати е осъществено от компанията реализатор, която дава отговор за региона. Контрол на място е сбъднат от екипи на инспекторите от регион " Красно село ".

От инспектората осведомят още, че строителна компания е получила акт за замърсяване на улица " Христаки Павлович " в ж.к. " Сухата река " . Нарушението е открито през днешния ден, при настоящ надзор от инспекторите на място. 

Замърсяването с тиня на уличното платно е породено от излизащи камиони от строителната площадка, която е ситуирана на същата улица - номера 8, 10 и 12.

При инспекцията е открито още, че на обекта липсва устройство за измиване на ходовата част на строителните машини. За позволеното нарушаване е глобена компанията, която прави градежа. 

Размерът на глобата за сходен жанр нарушавания на съображение Наредбата за ръководство на отпадъците и поддържане и запазване на чистотата на територията на Столичната община е от 500 до 20 000 лева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР