В ранния неделен (28.11) двубой от френската Лига 1 между

...
В ранния неделен (28.11) двубой от френската Лига 1 между
Коментари Харесай

Рамос дебютира за ПСЖ: Груба отборна грешка още в началото бе наказана

В ранния неделен (28.11) дуел от френската Лига 1 сред Сент Етиен и се стигна до дълго чакан за всички към столичния клуб хора - една от звездните летни придобивки най-накрая дебютира - след толкоз доста седмици в очакване.
Става въпрос за централния бранител и легенда на Реал Мадрид Серхио Рамос, който лекуваше травма до този миг. Срещу Сент Етиен обаче Рамос започва като титуляр и за първи път бе на терена в един тим с Лионел Меси, който пък дълги години бе част от Барселона.
Нещата обаче не стартираха по допустимо най-хубавия метод за бранителя и неговите сътрудници. След ъглов удар защитата на ПСЖ не съумя да се провежда по най-хубавия метод и още в 23-ата минута грандът се оказа изоставащ в резултата.
Рамос и компания не се проведоха добре в отбрана и оставиха доста свободно пространство за футболистите на домакините. Топката бе подадена точно там, а след това някогашният защитник на Реал закъсня да покрие противника и макар че в първия миг Джанлуиджи Донарума отрази първия изстрел, бе изумен от втория.
Все отново ПСЖ съумя да изравни до края на полувремето и даже да остане с човек повече. Килиан Мбапе се изплъзваше, само че бе спънат от финален в защитата и това докара до червен картон. Голът пристигна пък от статична обстановка секудни по-късно. При нея Меси центрира и откри капитана си Маркиньос, който изравни с глава.
На Рамос неизбежно ще му би трябвало време да свикне с новите си съотборници и в самите мачове. Той обаче надалеч не мисли за преустановяване на кариерата, като неотдавна .

Content made on
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР