В ранните часове на деня чета отзивите под постовете на

...
В ранните часове на деня чета отзивите под постовете на
Коментари Харесай

Менгемето ГЕРБ-Възраждане и упадъкът, през който трябва да минем, преди хората да повярват в промяната

В ранните часове на деня чета отзивите под постовете на демократични политици.

Обиди, хули, насмешки, даже закани.

И даже 50% да са тролове, то другите 50% демонстрират духовната мизерия и интелектулното дъно на нацията.

И за какво? Защото тези политици са дръзнали да оферират промени в страната, които да подобрят живота на тези хора. А пък те си желаят Боко или Копейкин, който да ги оправи.

Тези хора – а безспорно в България са милиони – нямат потребност от обстоятелства. Тях рационално и умерено говорене не ги впечатлява, нито решения на проблеми.

За тях:

– Промяната е донесла инфлацията и високите цени.

– Демократична България провокират Путин да ни нападне, тъй като Щатите предизвестили Путин против нуклеарното оръжие, а Демократична България е за НАТО

– Кирил Петков е забогатял от комисиони от отново съветски газ, а Христо Иванов от Америка за България

– Коалицията на Политическа партия и Демократична България е сринала България с цени и инфлация, а те за някаква Добринка плещят и така нататък

И какво излиза – че от рационално държание и решения на проблеми може да бъде допряна една все по-оредяваща мислеща част от обществото.

Другата все по-голяма част е неосъзната жертва на хибридна кремълска, а и локална герберска и “възрожденска ” агитация – посредством която намира пояснение за действителните проблеми и “виновниците ” за тях. Сякаш отново витае духът на есента на 1994 г: отново безпътие, високи цени, липса на вяра – и народът повярва на червено-мафиотската агитация, че виновникът е управлявалият преди година Съюз на демократичните сили. И гласоподава всеобщо за..Жан Виденов. За да дойдат по-късно хиперинфлацията, банковите банкрути и заплатите от по 2 $. И чак тогава Промяната.

Мислещ човек в действителност не вижда разлика в тандема ГЕРБ-Възраждане. Заедно във Варна на избори при започване на “възрожденския ” план, дружно махат украинското знаме от Софийска община, дружно гласоподават в Народното събрание, по еднакъв метод тролят и вършат трафик в Интернет…

Само са си разпределили функциите:

ГЕРБ нападат отдясно и от запад, че Промяната и Демократична България са леви, поради Българска социалистическа партия – че обслужват Кремъл, че са довели инфлацията. А Възраждане от ляво и от Изток- че са трансформирали България в американска колония и че се регистрират в американското посолство.

ГЕРБ – че Промяната не правила нищо за Украйна, а Възраждане: че Съединени американски щати ще ни вкарат във война, в случай че Политическа партия и Демократична България са във властта.

Менгемето ГЕРБ – Възраждане.

И народецът ни кълве ли, кълве.

Не единствено в България, а и в доста страни в Европа, както при всяка остра рецесия крайнодесните/левите подвигат популистка вълна с елементарно изтъкване на проблеми и виновници и оферират предписания за бързи… произшествия. И ние не вършим изключение.

Затова в оставащата седмица демократичните партии следва да не разрешават възобновление на остарели спасители – които предизвикаха КОВИД злополуката и сегашната обърканост. Или спасяването ни от нови “възрожденци ”: най-много от Европа и превръщането ни в източна сатрапска колония от дребни мошеници.

Предизвикайте позитивна страст, успокойте страховете, покажете водачество!

И не на последно място – не оставяйте троловете и скудоумието да шетат под постовете ви!
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!14ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

, 25.09.2022, 12:30
25.09.2022, 11:58
25.09.2022, 10:48
25.09.2022, 10:00
Последни публикации-25.09.2022, 13:10-25.09.2022, 12:30-25.09.2022, 11:58Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР