В ранната неделна утрин на 18 юни, Луната става невидима:

...
В ранната неделна утрин на 18 юни, Луната става невидима:
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци на 18 юни: Какво ни носи?

В ранната неделна заран на 18 юни, Луната става невидима: в 07:37ч Луната доближава етапа, в която стартира нов цикъл, по този начин нареченото новолуние. Тъй като това се случва в общителния, ученолюбив, изменчив знак Близнаци, носи изключително оживено въодушевление.

Това Новолуние ще даде повече пространство и светлина на всички знаци на Зодиака. Новолунието в Близнаци ще ни зареди с нови хрумвания, нови мисли и нови подходи към обстановките, в които се намираме. По време на тази лунна фаза всичко още веднъж придобива аспекта на прераждане, на предпочитание за възобновяване. Тъй като Луната в тази фаза е тъмна и не се вижда, частта, която остава в сянка (включително и у нас), желае да излезе и да преживее нови обстановки в друга светлина.

Време в действителност да преоткриете кои сте и какво желаете. Моментът, в който ще осъзнаете, че и другите съществуват и че с цел да постигнете резултати, ще би трябвало да дадете пространство на хората към вас.

Опитайте се да не избягвате нови запознанства в дните на Луната в Близнаци, само че и да не възлагате прекомерно огромни упования на тях. По предписание такива нови запознанства, които, както смятате, могат радикално да трансформират живота ви, са разочароващи.

Не е нужно да разкривате изцяло душата си пред другите, тъй като сте обзети от фантазии и стремежи. В дните на Луната в Близнаци изразът " език мой, зложелател мой " е по-голям от всеки различен път. Не забравяйте, че в тези дни сме доста податливи на оферти и затова някои секрети могат да бъдат употребявани от съперниците ви (и даже приятелите ви) против вас.

Ставаме склонни да губим време за всевъзможни дреболии и безсмислено лутане в дните на Близнаци. Има огромен риск да съжалявате по-късно заради личната си неорганизираност, импулсивност и некадърност да оцените сериозно обстановката и възможностите за триумф.

Сферите на парите може да наподобяват малко тъмни или замъглени в същото това време. Уверете се, че разбирате изцяло и се доверявате на всяка финансова опция или договорка, в която участвате. Трябва да внимавате с решенията, които вземате, защото те могат да повлияят на бъдещето ви.

Подходящ кристал Цитрин. Цитринът способства за освобождение на креативната сила, усъвършенства концентрацията, възприемчивостта, интелигентността, ускорява паметта. Дава изясненост на мисленето през интервала на Близнаците и оказва успокояващо влияние да можете да видите ясно протичащото се. С Цитрина ще влезете във етапа на новолунието с наслада и оптимизъм.

Новолунията притеглят нещата към нас, заради което е мощно време за проявление, визуализиране, писане и установяване на планове и стремежи за идващия месец. Както споделя Опра: „ В живота получаваш единствено това, което се осмеляваш да поискаш “.

Знаците, които ще се възползват най-вече от това новолуние са въздушните – Близнаци, Везни и Водолей, също и огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Девите и Рибите би трябвало да бъдат по-внимателни, а Раците и Козирозите ще би трябвало да овладеят нервите си и да запазят успокоение, с цел да избегнат остри спорове.

Ивелина Пенчева,
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР