В рамките на вашингтонския форум по разузнаване и сигурност, който

...
В рамките на вашингтонския форум по разузнаване и сигурност, който
Коментари Харесай

Цветанов проведе срещи с американски сенатори на форум във Вашингтон

В рамките на вашингтонския конгрес по разузнаване и сигурност, който се организира в американския Конгрес, ръководителят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа организира срещи с американските сенатори Джеймс Ланкфорд, Бил Касиди и Синтия Лумис.

​По време на диалозите бяха обсъждани световни и районни аспекти на трансатлантическото съдействие и провокациите пред актуалния свят. Като такива бяха изведени заробващите вложения от страна на властнически и тоталитарни режими в разрастващи се страни, другите форми на пране на пари и не на последно място неналичието на ясни правила за работа с криптовалути и произлизащите от това предпоставки за нерегламентирана, в това число и незаконна, активност.

​Цветанов срещна американските сенатори с активността на Евро-атлантическия център за сигурност и другите аспекти на процесите в Черноморския район и на Балканите. Специално внимание беше обърнато на енергийните планове и отражението им върху стабилността в района („ Турски поток “). Инициативата „ Три морета “ е различен значим интернационален инструмент, който може да способства за разширение на транспортната, цифровата и енергийната сигурност сред Прибалтика, Адриатика и Черно море, като в това време ще има повече сигурност и действително противопоставяне на въздействието на Руската федерация в района.  

​В рамките на форума Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа организира голям брой срещи с представители на научни институти и неправителствени организации, работещи най-много в региона на проучването и противодействието на трафика на хора за полова и трудова употреба. По време на срещите бяха набелязани съответни бъдещи форми на съдействие, взаимно с интернационалните институции и организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР