В рамките на проекта „Български коледни празници“, който се реализира

...
В рамките на проекта „Български коледни празници“, който се реализира
Коментари Харесай

МВнР: Посолството ни в Скопие дари 130 коледни пакети с лакомства за деца

В рамките на плана „ Български коледни празници “, който се осъществя с финансовата поддръжка на Министерство на външните работи, посолството ни в Скопие направи през днешния ден две дарения за деца от Република Северна Македония, с цел да ги зарадва във връзка Рождество.

На среща с родители от Сдружението на родители на деца с церебрална парализа от Скопие посланикът ни Ангел Ангелов и брачната половинка му предоставиха дарове за 80 деца. В рамките на срещата бяха разисквани и опциите за продължение на съдействието, в това число по линия на Официалната помощ за развиване, предоставяна годишно от България на Република Северна Македония. Председателят на Сдружението Мария Билбиловска изрази признателност към посолството за поредно оказваната помощ.

Второто подаяние бе предоставено на Дома за слепи в град Скопие, където дипломат Ангелов подари коледни пакети с лакомства на 50 деца. При съблюдаване на ограничаващите ограничения, свързани с пандемията на ковид, най-малките получатели на коледни пакети поздравиха гостите с празнична новогодишна песничка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР