В рамките на няколко дни нулирахме Левски“, след като представителят

...
В рамките на няколко дни нулирахме Левски“, след като представителят
Коментари Харесай

Никола Бушняков, Левски на левскарите: За няколко дни нулираха клуба

 Efbet Article Horizontal 1180X300
„ В рамките на няколко дни нулирахме „ Левски “, откакто представителят на почитателите Петър Ганев беше отхвърлен, а от през вчерашния ден и треньорът Станимир Стоилов не е част от клуба. “ Така Никола Бушняков от Сдружение " Левски на левскарите " разяснява последните събития във футболен клуб „ Левски “.

Както споделя притежателят, сега  " ще влезем в друга орбита ", добави той.

 

Не е изненада за мен решението на Станимир Стоилов. Изненадващото е, че част от последователите на Левски чак в този момент схващат какво се случва в клуба. От Сдружение " Левски на левскарите " се опитваме да приказваме от една година, че генерелният ни спонсор е с контракт за ръководство на клуба и че решенията не се взимат в клуба, а някъде другаде. Затова имаме и неприятни резултати.

Договорът не е крит, обществено е известно, че има подобен. 

Привържениците на Левски наливат пари в касата на тима, които пари би трябвало да отидат в спонсора, който има и контракт за ръководство.

Аз не мисля, че някой ще упрекна Станимир Стоилов в това, че е изменник. Вчера стадионът го изпрати на крайници, скандирайки името му.

Наско Сираков е придобил мажоритарния пакет от акции на Левски и не е платил една стотинка за тях. Той е показал, че търси нов притежател и, че е подготвен да се раздели с акциите, само че не съм сигурен дали взима решенията независимо.

Това, за което се бори нашето Сдружение, е " Левски " да бъде изваден от тази яма, в която е подвластен от спонсори, бащици и впрочем.

Публиката не Левски е този фактор, който съумя да направи по този начин, че " Левски " да е единственияt достоверен тим от огромните тимове - двата софийски и двата пловдивски. Голяма маса от хора, които съумяха да спасят клуба финансово.

Предполагам, че в границите на идната седмица ще има гражданско неподчинение и публиката ще се засилва за промени в клуба. Ще искаме Ивайло Ивков да заеме още веднъж поста си, Петър Ганев още веднъж да бъде върнат като представител в УС на Левски, Станимир Стоилов би се върнал предполагам при тези условия, и Наско Сираков да бъде изчегъртан от историята на клуба, и да даде акциите. Не знам кой ще се съгласи да бъде притежател, само че може да бъде открит подобен.  

Не мисля, че има път обратно. Станимир Стоилов имаше желание да си тръгне от дълго време, само че лоялността му към публиката винаги са го спирани. Щом ние накарахме този човек да си тръгне от Левски, мисля, че всякакви граници са прекрачени.

Аз не мисля, че някой има подозрения да намерим бързо нов спонсор, в случай че сегашният общоприет подобен реши да се отдръпна.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР