В рамките на няколко часа Борнемут се сдоби с две

...
В рамките на няколко часа Борнемут се сдоби с две
Коментари Харесай

"Борнемут" взе Соланке за заместник на Дефоу

В рамките на няколко часа " Борнемут " се снабди с две нови попълнения от " Ливърпул ". " Черешките " взеха чартърен бранителя Натаниел Клайн и купиха нападателя Доминик Соланке.

Трансферът на Соланке бе разгласен, откакто " Борнемут " преотстъпи Джърмейн Дефоу на " Глазгоу Рейнджърс ".

Според британските медии южняците ще платят 19 милиона паунда за Соланке. 21-годишният нападател бе мечтан чартърен от " Кристъл Палас ", само че мениджърът на " орлите " Рой Ходжсън се отхвърли от него. Освен това до последно се спекулираше с прекосяване на Соланке в " Шалке 04 ".

Снимка: Instagram

Нападателят се причисли към " Ливърпул " през юли 2017 година със свободен трансфер от " Челси ". През предишния сезон записа 27 мача и вкара 1 гол, само че през сегашния няма нито една игрова минута с екипа на мърсисайдци.

" Борнемут " израства непрекъснато през последните години. Всички виждаме, че се оправят доста добре във Висшата лига. Това е добър избор за мен на моята възраст. Говорих с мениджъра в петък. Той е готин човек. Развълнуван съм да го срещна и да работим дружно за положителното на " Борнемут ". Основната ми цел е да въвеждам, колкото се може повече голове. Всеки мач ще бъде тежък, само че ние можем да се оправим по добър метод, в случай че сме дружно ", показа Соланке пред клубната телевизия на " черешките ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР