В рамките на месец март потребителите на мобилното приложение Lidl

...
В рамките на месец март потребителите на мобилното приложение Lidl
Коментари Харесай

Lidl раздава 150 ваучера за едноседмична почивка с кемпер

В рамките на месец март потребителите на мобилното приложение Lidl Plus имат опцията да завоюват ваучер за прилагане на кемпер от играта „ Приключение в придвижване “ на Lidl. 150 късметлии ще могат да възнамеряват едноседмично преживяване с CAMPERISIMO с включено изцяло кухненско и къмпинг съоръжение.

Всяка покупка на стойност най-малко 30 лева дава право на едно присъединяване в играта. При 60 лева клиентът взе участие два пъти, при 90 лева три пъти и така нататък За да се включи, потребителят следва да сканира своето мобилно приложение Lidl Plus на касата и след приемане на цифровата касова записка да натисне бутон „ Потвърди присъединяване “. Така той влиза в томболата за 150-те ваучера. Броят участия е безграничен в границите на интервала на играта, като след всяка приключена покупка на стойност 30 лева клиентът би трябвало да удостовери присъединяване си в Lidl Plus. Един участник може да завоюва повече от една премия.

Активирано присъединяване, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, само че участникът не е спечелил премия, автоматизирано се трансферира за присъединяване през идващите седмици за целия интервал на играта. Прехвърлянето на задействано, само че неспечелило присъединяване продължава до продобиване на премия или до привършване на играта. В пет следващи понеделника на инцидентен принцип ще бъдат изтегляни имената на 30 печеливши. Първото изтегляне на томболата беше на 7 март, а последното - на 4 април 2022 година

Пълните условия за присъединяване в играта може да намерите на интернет страницата:, където ще се афишират и имената на печелившите най-късно в сряда на съответната седмица. Спечелените ваучери би трябвало да бъдат употребявани в период до 04.04.2024 година в това число.

Потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият още атрактивни предложения, настоящи седмични купони с отстъпки от редица артикули и специфични оферти от седмичните брошури в магазините на Lidl.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР