В рамките на корпоративната структура на българската строителна компания Главболгарстрой

...
В рамките на корпоративната структура на българската строителна компания Главболгарстрой
Коментари Харесай

Гюнтер Ферхойген ще оглави новосъздадения Международен консултативен съвет на "Главболгарстрой"

В рамките на корпоративната конструкция на българската строителна компания " Главболгарстрой " - която от няколко години има внушителен офис в Брюксел и членува в редица европейски и интернационалните секторни организации - стартира да работи и Международен съвещателен съвет. Бордът ще заседава от началото на 2023 година и ще работи взаимно с членовете на управителния и надзорния съвет на компанията при взимане на решения по основни въпроси от интернационален темперамент, свързани с бъдещото развиване на групата.

Целта на основаването на структурния орган е да събере екип от потвърдени и обществено приети експерти със забележителен опит в областта на бизнеса, политиката и университетските среди. Те ще поддържат членовете на управителния и надзорния съвет на компанията, като дават своя експертен опит, както и визията си за разнообразни професионални и локални направления на развиване.

Бордът ще се състои в началото от трима членове, всеки с избран сектор съгласно опита и квалификациите му. Експертите ще работят взаимно с управлението на " Главболгарстрой " (ГБС) при правенето на тактики за развиване на бизнеса; по тематики от публичен и интернационален характер; в региона на корпоративната обществена отговорност, маркетинга, ръководството и други

Начело на Международния съвещателен ръб на ГБС застава немският политик и извънредно умел европейски началник Гюнтер Ферхойген. Той е някогашен заместник-председател на Европейската комисия по време на първия мандат на Жозе Мануел Барозу, като поредно е заемал и постовете на еврокомисар по разширението (1999 - 2004 г.) и на европейски комисар по предприемачество и промишленост (2004 - 2010 г.).
Реклама
Като част от структурното звено на ГБС Гюнтер Ферхойген ще се концентрира върху " Европейски Съюз и Западна Европа ", а тематиките от ресора му ще включват промишленост, инфраструктура, стопанска система и европейски връзки.
Гюнтер Ферхойген
Другите членове на борда са доктор Анн Блънцер - изпълнителен шеф на Института по енергетика " Ралф Лоу " и учител по енергетика, ръководство и водачество в Texas Christian University (САЩ), както и Симеон Цомокос - създател и президент на " Икономическия конгрес Делфи ". Д-р Блънцер ще работи с ГБС по въпроси от региона на енергетиката, ръководството и нововъведенията, поемайки географския район на Северна Америка и по-конкретно на Съединени американски щати.
доктор Анн Блънцер
Симеон Цомокос от своя страна ще дава отговор за Югоизточна Европа, Западните Балкани и Средиземноморието, като ще се концентрира върху тематики, свързани с районната съгласуваност, стопанска система и бизнес.
Симеон Цомокос
С привличането на опитни специалисти и построени експерти " Главболгарстрой " цели да разшири и надгради експертния си опит по водещи тематики от европейско и световно значение. Тези потвърдени в региона си водачи ще наблюдават трендовете на интернационалните пазари, ще дават разбори на макроикономически, геополитически, политически, обществени и екологични проблеми, въз основата на които ще се създават стратегически рекомендации за разкриване на нови бизнес благоприятни условия и вероятности. Крайната цел е да се подсигурява продължение на курса на стабилно развиване на " Главболгарстрой ".
Реклама Свързани публикации " Главболгарстрой " затвърждава комерсиалните си взаимоотношения и мрежата от контакти в Съединени американски щати 22 ноември 2022, 00:00 " ГБС Пловдив " приключва огромни планове в района 19 ноември 2022, 00:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР