В рамките на кампанията на и - по стъпките

...
В рамките на кампанията на и -  по стъпките
Коментари Харесай

Уникален научен подлез заживява свой живот в градската среда на София

В рамките на акцията на и - " по стъпките на " -​ ви водим в най-новия реновиран теоретичен подлез в София, подготвен особено за новата образователна година.
Благодарение на организацията за дизайн и градско изкуство " ПОдЛЕЗНО " и стажантите на най-бързия мобилен оператор в България, подлезната зона на бул. " България " и ПГ по текстил и фешън дизайн е превърната в новаторско пространство, където се срещат геният и творчеството на младежите.
В идващите видеа ще се запознаете със стажантите на, които участваха в модернизацията на подлезното пространство. Разговаряме с тях за концепциите им и за това, което ги предизвика и което считат, че би трябвало да се усъвършенства в градската среда. Наши събеседници са и представители от " ПОдЛЕЗНО ", които описват повече за прелестната самодейност, отдадена на новата образователна година.
По образеца на девойките и момчетата от , Вие също можете да се включите в сходни действия, които вършат света, в който живеем, едно по-добро място и възпитават подрастващото потомство в обществена ангажираност.
Стажантската стратегия на телекома предлага с изключение на опцията да участвате в сходна общественозначима самодейност един ден през лятото, както и атрактивни условия за работа като процедура по действителни бизнес планове и конкурентно възнаграждение. Позициите са в разнообразни сфери и още от идната пролет ще може да кандидатствате за настоящите оферти.
А с помощта на най-бързата мобилна мрежа на, видеата доближават до Вас онлайн посредством стрийминг услугата на Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР