В рамките на глобалната премиера на серията Mate 40, Huawei

...
В рамките на глобалната премиера на серията Mate 40, Huawei
Коментари Харесай

Huawei представи FreeBuds Studio с интелигентно динамично шумопотискане и Hi-Fi качество на звука

В рамките на световната премиера на серията Mate 40, Huawei Consumer Business Group (BG) разгласи първите безжични over-ear слушалки на компанията - HUAWEI FreeBuds Studio. Те дават слушателско преживяване на HiFi равнище с високочестотно аудио до 48kHz с висока резолюция, с която предават богатите елементи на музиката с висока резолюция. Водещото в промишлеността интелигентно динамично интензивно шумопотискане (ANC) работи в три режима, сред които може да се превключва според от изменящия се звук в околната среда. С двойната връзка, поддържаща по едно и също време сдвояване с две устройства, потребителите могат да се сбогуват със комплицирания развой на свързване и да се потопят в звука на HUAWEI FreeBuds Studio при музика, игри, филми, конферентни връзки или телефонни диалози.

HUAWEI FreeBuds Studio залагат на моден дизайн, въодушевен от геометрични и изчистени форми, както и улеснение при прилагане. Това не са просто слушалки, а образован помощник за по-добър дигитален аудио свят.

Естетика с геометрични форми


HUAWEI FreeBuds Studio съчетава изкуство с технология, с цел да достави красиво проектирани и комфортни слушалки, подобаващи за доста разнообразни стилове. Вместо със комплицирани форми, те са проектирани с изчистени линии и кръгове, с металeн непрозрачен свършек, придаващ първокачествен външен тип. Цилиндрично рамо от неръждаема стомана свързва лентата за глава и слушалките.

Подобрявайки в допълнение преживяването при носене, HUAWEI FreeBuds Studio предлага по-големи чашки с размери 65 мм * 42 мм, с цел да обезпечи удобно нагласяване към друга ушна анатомия. Еко-кожената поставка освен се усеща мека и комфортна, само че също по този начин способства за по-добра звукоизолация. Лентата може да се удължи до 150 градуса, с цел да приляга на разнообразни форми и размери на главата.

Ново слушателското преживяване със тон с висока резолюция


Благодарение на професионалните акустични съставни елементи, HUAWEI FreeBuds Pro поддържа ултраширокочестотен диапазон от 4Hz - 48kHz, тънко надъхан от аудио специалисти, с цел да подсигурява ужасно звучене с богати елементи.

Huawei FreeBuds Studio имат особено създадена мембрана на драйвера. Четирислойната 40mm полимерна мембрана разрешава необятна честотна характерност и по-висока чувсвтвителност, до момента в който създаденият от Huawei безжичен аудиокодек L2HC реализира аудио предаване с до 960kbps. Така HUAWEI FreeBuds Studio възпроизвеждат истинските висококачествени звуци на аудио файловете с превъзходни елементи.





Интелигентно динамично шумопотискане за напълно ново ANC преживяване

HUAWEI FreeBuds Studio разполага с новаторската двуслойна звукоизолационна конструкция " TAT " и интелигентно динамично шумопотискане (active noise cancelation – ANC), с успеваемост до 40 dB. С вградения датчик за околна среда IMU и микрофонна система, слушалките могат тъкмо да преценяват обкръжението на потребителя и да предложат три режима на шумопотискане, които могат да се приспособяват към околната среда.

В допълнение, HUAWEI FreeBuds Studio поддържа режим на информираност и гласов режим, позволявайки на потребителите да останат наясно със заобикалящата ги среда или да водят ясни диалози, без да махат слушалките си. Нещо повече, напълно новата система за понижаване на шума от шест микрофона може да приема гласа по-насочено, фокусирайки се дейно върху гласовете и намалявайки фоновия звук.

Аудио връзка във всички сюжети

В ерата на интелигентната съгласуваност е разумно потребителите да чакат аудио устройството им да се свързва с два разнообразни източника на тон. HUAWEI FreeBuds Studio разполага с четириканална, двурежимна и двойна връзка, което разрешава по едно и също време свързване с две устройства, без да се постанова спиране и ново свързване. Тя освен поддържа двойна връзка с устройства за всички сюжети на Huawei, само че и с устройства, основани на Android, iOS и Windows, с цел да разреши безпроблемна връзка във вашата цифрова екосистема.

HUAWEI FreeBuds Studio е първата в промишлеността безжична over-ear слушалка с двойна антена, която предлага 360 ° покритие на Bluetooth сигнала за по-стабилна връзка. Дори тук-там със мощни разстройства, като да вземем за пример летища, двойната антена може интелигентно да разпознава и автоматизирано да превключва към антена с по-силен сигнал, като по този метод обезпечава по-добра връзка и непоклатимост за спокойни телефонни диалози.

Когато HUAWEI FreeBuds Studio са напълно заредени, те могат да възпроизвеждат музика при включено шумопотискане до 20 часа, и до 24 часа, в случай че ANC е изключено. Само с 10-минутно бързо зареждане, HUAWEI FreeBuds Studio може да предложи пет часа възпроизвеждане на музика с включен ANC или осем часа, в случай че ANC е изключен.

Новите Huawei FreeBuds Studio се чакат на българския пазар през ноември, дружно с обогатена гама от аудио артикули на компанията за разнообразни сюжети, измежду които най-мобилните FreeBuds Pro, стилните интелигентни слънчеви очила за слушане на музика и осъществяване на диалози – Huawei x Gentle Monster Eyewear II, и безжичната аудио колона Sound X. Разширяването на портфолиото от аудио артикули от най-голям клас на световния и локалния пазар са следващата стъпка към все по-богатото „ Seamless AI Life” прекарване, кък което се стреми Huawei със своята 1+8+N тактика.

*Данните са предоставени от лабораториите на Huawei.
** L2HC изисква HUAWEI Mate 40 серия или HUAWEI P40 серия, опериращи с EMUI 11 или по-нова версия (не включва устройства от серията lite ).
*** Потребителите могат да изтеглят приложението HUAWEI AI Life, с цел да преминат от „ voice “ режим в „ transparent “ режим. Приложението може да бъде изтеглено от AppGallery за потребителите на Huawei. Android потребителите могат се срещнат с " Ръководството за прилагане " в кутията и по-късно да сканират QR код за евакуиране. Към момента, тази функционалност не се поддържа от iOS и Windows устройства.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР