В рамките на една година Северна Корея може да обяви

...
В рамките на една година Северна Корея може да обяви
Коментари Харесай

Северна Корея може да завърши създаването на ядрените си сили до 1 година

В рамките на една година Северна Корея може да разгласи сполучливото довеждане докрай на работата по основаване на нуклеарните сили на страната. Това предизвести южнокорейският министър на обединяването пред локални медии, предава съветската осведомителна организация TACC, представена от Фокус.

„ Експерти са на мнение, че Северна Корея ще се нуждае от две или три години, само че те развиват нуклеарните си сили и средства по-бързо, в сравнение с се очакваше, и ние не изключваме опцията Пхенян да разгласи завършването на работата по основаването на своите нуклеарни сили в течение на една година “, сигнализира министърът на Сеул. 

През юли 2017 година Северна Корея организира две тествания на балистични ракети, а на 29 август и 15 септември бяха изстреляни две ракети, които прелетяха над територията на Япония. Междувременно при започване на месец септември Пхенян разгласи за провежданетпо на шесто по ред нуклеарно тестване, най-мощното до този миг. Севернокорейският режим увери, че е осъществено сполучливо тестване на атомна бомба.

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР