В рамките на един месец втори човек от щаба на

...
В рамките на един месец втори човек от щаба на
Коментари Харесай

За любовния триъгълник в Ботев и кой се плаши от торбалан

В рамките на един месец втори човек от щаба на Ботев напусна клуба. Първи си потегли изпълнителният шеф Даниел Сереидо, в този момент това стори и единият от помощниците на Азрудин Валентич - Тимур Дагуев.

Няма нищо неприятно всеки да търси по-добрата оферта, просто футболът е бизнес като всеки различен. Въпросите към Дагуев обаче са доста - за какво си потегля, къде отива и по какъв начин ще се сбогува с екипа и хората в Пловдив.

Точно в метода към тези неща е разликата сред Даниел и Дагуев. Да, първият назовавам с малко име, защото е човек, на който имам вяра и поддържам във всичките му ходове като началник в Ботев. Вторият е един от пристигналите неутвърдени хора при жълто-черните, който се пробва да порасне в специалността около плана на новия притежател в клуба.

И по този начин, Даниел Серехидо изчака да мине дербито с Локо Пд (1:1) на " Лаута ", след което разгласи напускането си. Испанецът посочи като причина противоречие с визията за развиване на Ботев. Той е желал в тима да играят повече българи, до момента в който Валентич направи ядро от чужденци.

Вчера Тимур Дагуев пусна сърцераздирателно послание в клубния уебсайт на Ботев, в което обаче не сподели най-важното - за какво си потегля. Вместо това, господин Дагуев се вживя в ролята на Торбалан и се нахвърли върху непослушните деца (б.а. в тази ситуация вестниците). " Честно казано, в никакъв случай през живота си не съм виждал толкоз доста подправена информация във вестници за един клуб ", написа експертът от Кабардино-Балкария. След това се изясни съвсем в обич на треньора Азрудин Валентич.

Понеже в Пловдив има единствено един излизащ вестник в лицето на " Марица " одобрявам думите на Тимур Дагуев като персонално обвиняване.

Бедни ми Тимур, в никакъв случай не сме тиражирали измислици във вестника, в случай че не са тествани от най-малко два източника. Затова ще ти опиша за някои неща, които не сме пуснали, защото даже и без да те познаваме, не имаме вяра, че е допустимо да сториш.

Незнам дали си чел Робърт Бърнс, само че ще ти изтъквам нещо от него:

Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого един път,

то белким ще знае всякой
де, по кое време един път
някого целувал някой
в цъфналата ръж?

И по този начин, нямам доверие на приказките за любовен триъгълник в Ботев. Не съм бил там, не съм видял, по тази причина и няма да ти споделям имена. Предполагам ти си ги знаеш. Но драги Дагуев, нямам доверие и на всякакви истории за СМС-и с получател отвън Европейския съюз. Не имам вяра, защото мисля, че неприятни хора в Ботев няма. Не имам вяра и да си тръгваш поради това. Ако е по този начин, то си просрочен с един месец. Пак ти споделям, че ние не имаме вяра, че казусът е същински и по тази причина не сме го тиражирали. Казваме ти го, с цел да правиш разлика сред вестници и електронни издания. Ако ще продължаваш в специалността си, би трябвало да знаеш каква е разликата.

Не имаме вяра и на приказките, че ще поемаш Ботев Враца, защото нямаш лиценз (б.а. проверихме UEFA A Licence). Още повече, прощавай, само че си световнонизвестен в България.

Та по този начин, Дагуев, вестниците не са ти най-голямата болежка. Навярно си го схванал към този момент. Ако ти стиска, то кажи същинската причина за какво си тръгваш. Или най-малко измисли правдоподобна.

P.s. Успех, Дагуев! Където и да те води футболът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР