В рамките на един месец - от 1 до 30

...
В рамките на един месец - от 1 до 30
Коментари Харесай

Фандъкова: Софиянци ще избират чрез гласуване кои проекти да се реализират

В рамките на един месец - от 1 до 30 ноември, жителите ще могат да гласоподават в интернет за всички планове, които бъдат препоръчани за осъществяване в София. Това заяви кметът Йорданка Фандъкова, която показа нова стратегия на Общината за реализация на планове, препоръчани от жители и организации.

" На база на това гласоподаване и на бюджета, ще включим тези от тях, които бъдат определени от жителите, за реализация през 2021 година ", добави тя и посочи, че бюджетът на програмата е 1,5 млн. лв..

Фандъкова напомни, че през годините са били създадени седем сходни стратегии за финансиране на външни планове на обща стойност към 4 млн. лева: стратегия " Култура " с бюджет от 1,5 млн. лева, стратегия " Европа " с бюджет 450 000, " Младежки действия и спорт " с бюджет 640 000 лева, Програмата за финансиране на детско-юношески спорт за 900 000 лева стратегия " Зелена София " за 250 000 лева, " Социални нововъведения " - 100 000 лева

" Това са модели, които ние създадохме и които се одобряват от нашите сътрудници от другите европейски столици като забавни и новаторски по този начин, както ние изследваме техните хрумвания ", добави кметът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР