В рамките на две последователни спецакции, проведени под наблюдението на

...
В рамките на две последователни спецакции, проведени под наблюдението на
Коментари Харесай

Над 4,3 кг амфетамин и близо 600 гр.марихуана иззелиха пловдивски криминалисти

В рамките на две поредни спецакции, извършени под наблюдението на окръжната прокуратура, са били арестувани общо 13 души, на седем от тях са взети 72-часови ограничения за неотклонение

На 26 януари стартирала профилирана полицейска интервенция против наркоразпространението на територията на Пловдив. Съвместните дейности са осъществени от чиновници на отдел „ Криминална полиция ", бранш „ Специализирани полицейски сили " и сътрудниците им от Второ, Пето и Шесто районни ръководства, под управлението на окръжната прокуратура. В хода на акцията, в миг на наркосделка, в лек автомобил „ Рено " в жк „ Тракия " били арестувани четирима пловдивчани. 24-часови полицейски ограничения били взети и по отношение на други осем лица, съпричастни към противозаконната активност. При осъществени под управлението на Окръжна прокуратура - Пловдив девет претърсвания в жилища и коли, както и четири персонални обиска общо били конфискувани над 4160 грама амфетамин, близо 520 грама марихуана и 281 таблетки екстази. По случая е формирано досъдебно произвеждане в отдел „ Криминална полиция ". С прокурорско разпореждане по отношение на шестима от арестуваните е взета 72-часова мярка за неотклонение.

При аналогична интервенция пет дни по-късно криминалисти от отдела заловили различен 25-годишен гражданин на регионалния град, занимавал се с разпространяване на наркотични субстанции. От адреса му са конфискувани амфетамин с общо тегло над 175 грама, към 40 грама марихуана и електронна везна. Срещу причинителя е формирано бързо произвеждане, арестуван е за период до 72 часа.

Работата по цялостното документиране на случаите продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пловдив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР