В рамките на 5 минути във вторник преди обяд бяха

...
В рамките на 5 минути във вторник преди обяд бяха
Коментари Харесай

Вижте как за 5 минути репатрираха 2 конски каруци от оживен булевард в Пловдив

В рамките на 5 минути във вторник преди обяд бяха репатрирани две конски каруци на оживения бул. „ Марица юг ” в Пловдив.

Около 10.45 часа автопатрул на „ Общинска полиция “ засече екзотичното за Европейската столица на културата-2019 година возило, идващо от ромския квартал „ Столипоново ” в региона на бензиностанция „ Шел “.

Превозното средство с животинска двигателна сила е спряно неотложно за инспекция и са подхванати дейности по санкциониране на нарушителя. Пет минути след първата каруца чиновниците на реда виждат втора, която също е спряна за инспекция, а по отношение на лидера са подхванати аналогични дейности.

Двете каруци са преместени наложително на углавен паркинг от чиновниците на общинско дружество „ Паркиране и репатриране “, а на водачите е формиран акт за административно нарушаване в сходство с член 17, алинея 1 от Наредбата за организация и сигурност на придвижване в Община Пловдив.

Проверките и контролът по горепосочените нарушавания ще продължат и отсега нататък, заявиха от „ Общинска полиция ”. Движението на този тип транспортни средства на територията на Пловдив е неразрешено с решение на локалния парламент от 2013 година.
 karutzi_repatrirane_2  karutzi_repatrirane_3  karutzi_repatrirane_4  karutzi_repatrirane_5  karutzi_repatrirane_6  karutzi_repatrirane_7
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР