В рамките на 2 седмици Възраждане успя да събере над

...
В рамките на 2 седмици Възраждане успя да събере над
Коментари Харесай

ЗА 2 СЕДМИЦИ: Възраждане събра над 100 хил. подписа за провеждането на референдум

В рамките на 2 седмици " Възраждане " съумя да събере над 100 хиляди подписа за провеждането на референдум за опазване на българския лев.

" Подписите са събрани от пунктовете на партията в страната и в тях не са включени тези от чужбина ", посочи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Предполагаме, че с изключение на тези 102 000 подписа, които имаме при нас преброени, разполагаме най-вероятно с още най-малко няколко десетки хиляди. Тук не влизат подписите, които се събират в чужбина ", разясни Костадинов.

" В чужбина имаме в действителност доста огромна интензивност. Целта, която сме си сложили е 500 000 подписа, въпреки, че 400 000 е изискуемия най-малко, с цел да може подписката да мине през Народното събрание и да се отнесе напряко към този момент към президента за насрочване на подобен референдум. Срокът е 10 април ", уточни Костадинов.

" Подозираме, че още преди края на март месец, някъде във втората половина на март, ще сме събрали половин милион ", предвижда водачът на " Възраждане ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР