В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат

...
В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложат на ПП-ДБ коалиционно споразумение "с хоризонт 3 години"

В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат на ПП-ДБ съдружно съглашение, което " ще е с небосвод 3 години ". Ще създадат и оценка на министрите.

„ Ако тематиката за Министерство на външните работи продължи да стои, от в този момент ви споделям – отиваме на предварителни избори “, заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Приемственост при ротацията, даде обещание министър председателят на кметовете в страната

„ Внимателно прочетох техния меморандум. Понеже сме виновна партия, повече в такива сглобки, недоизказани, няма да участваме. В рамките на 10 дни, може и по-малко, ще изготвим едно съдружно съглашение “, сподели Борисов.

Още през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска да се внесе изясненост в връзките сред сътрудниците във властта

ГЕРБ ще предложат броят на министрите да бъде симетричен на парламентарното посланичество с ясно носене на отговорност от политическите сили, които ги предлагат.

И опозицията се намеси в обидите и репликите

" Ще се мъчим нашият документ да е идеален и прецизен и тогава ще го предоставим на сътрудниците за разискване ", добави той.  

“Никой не ни е забил датата 6 март. Денков си дава оставката, само че както сподели Христо Иванов - до април имаме време. След това обсъждаме с Политическа партия. Крайният период за съгласие е два месеца преди евроизборите ”, изясни Бойко Борисов.

Петков отхвърля Политическа партия да имат свои хора във властта, Пеевски го поучава да се запознае с обстоятелствата

“Помолил съм Габриел в последната рубрика на оценката на министрите да има и доклад. Милена Стойчева - 46 нощувки в чужбина, Кирил Вътев - 24, Иванка Шалапатова - 30, Зарица Динкова - над 50. Това са същински министри ”, посочи водачът на ГЕРБ.

На въпрос в невъзможност ли е ГЕРБ без ПП-ДБ той отговори „ да “, тъй като всяко друго ръководство ще е пагубно за България.

„ Правителството няма да падне поради Движение за права и свободи или отхвърли на Движение за права и свободи да сътрудничи в назначението на регулаторите “, разяснява Светослав Малинов

„ Имаме решение на конгрес с Българска социалистическа партия да не работим. С „ Възраждане “ съм споделил – почитаме се, само че идеологическите ни разлики са такива, че е парадокс да можем да работим. Така че даже след избори, плюсът на това, което готвим като документ, е, че ще имаме основа за следизборни диалози за ново ръководство “, изясни Бойко Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР