В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат

...
В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложат на ПП коалиционно споразумение за следващите 3 години управление

В рамките на 10 дни ГЕРБ ще изготвят и предложат на  " Продължаваме промяната " съдружно съглашение, което " ще е с небосвод 3 години ". Ще създадат и оценка на министрите.
Прочетете още
„ Ако тематиката за Министерство на външните работи продължи да стои, от в този момент ви споделям – отиваме на предварителни избори “, заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Внимателно прочетох техния меморандум. Понеже сме виновна партия, повече в такива сглобки, недоизказани, няма да участваме. В рамките на 10 дни, може и по-малко, ние изготвяме едно съдружно съглашение “, сподели Борисов.

„ То стартира от мандата, през Министерски съвет. Ще предложим съразмерно, с еднообразно носене на отговорност, с право на несъгласие. И нов обзор на министрите. Повече няма да участваме в такива договаряния, в които гения на Кирил Петков, хвърляйки ни към Министерство на външните работи, да остане зад скоба до момента какво е било през 8-9 месеца и тези министри да останат ", уточни Борисов.

" Ще се мъчим нашият документ да е идеален и прецизен и тогава ще го предоставим на сътрудниците за разискване ", добави той, съобщи БТВ. 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР