В пясъчните дни на плажа или през студените зимни нощи

...
В пясъчните дни на плажа или през студените зимни нощи
Коментари Харесай

Романите, които ще ви държат будни цяла нощ

В пясъчните дни на плажа или през студените зимни нощи желанието ни за спиращо дъха деяние и завързани загадки внезапно се повишава. Сайтът АзЧета подбра най-хубавите трилъри и престъпни романи (и един алманах с разкази), които са част от листата на Amazon на „ 100-те кримки и трилъри, които би трябвало да прочетеш през живота си “.

Книгите, които следват, са със статут на класика в жанра, а филмовите акомодации по тях се помнят дълго. Ако посегнете към тях, знайте, че е доста евентуално да прекарате нощта будни със нос, забит във вълнуващо четиво…

„ Време да убиваш “, Джон Гришам

Има нещо по-трудно от това да откриеш килъра. Престъпленията и причинителите са ясни, само че моралната алтернатива е мъчно разрешима. Залогът е животът на един човек, който се е изправил против закона в името на фамилната чест, и репутацията на млад юрист, който, макар заканите и здравия разсъдък, се заема със случая.

„ Десет дребни негърчета “, Агата Кристи

Десет души, които са направили закононарушения, само че някак са се измъкнали безнаказано, са събрани на дребен остров, с цел да понесат следствията от действия си. Някой отмъщава, вдъхновяван от… детска песничка.

„ Десет дребни негърчета “ е най-популярният разказ на Агата Кристи. С продадени над 100 милиона копия до през днешния ден, той е най-продавания престъпен разказ в света и седмата най-популярна книга за всички времена.

„ Преди да заспя ", Стивън Уотсън

Феноменалният дебют на Стивън Уотсън ни въвлича в невероятния живот на Кристин Лукас. Претърпяла случай, който я лишава от дълготрайна памет, тя всеки ден се разсънва със съзнанието, че е на двайсет и се плаши от мъжа в леглото си. Кристин стартира да си води дневник по рекомендация на своя психиатър. Всеки ден, разказан в него, е все по-странен, а бъдещето стартира да наподобява все по-плашещо.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР