В публикацията си Кадиров заговаря и за това, че историята

...
В публикацията си Кадиров заговаря и за това, че историята
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров изненадващо: Проклетият Сталин нареди ужасяващия геноцид над нашия народ

В обявата си Кадиров заговаря и за това, че историята би трябвало да се помни, с цел да не се повтарят избрани събития. " И през днешния ден нашите момчета, като техните дядовци и прадядовци, са в челните редици на битката против сатанизма и нацизма, които още веднъж се пробват да вдигнат глава ", написа в края на поста си той.

 

Вижте целият текст от канала на Кадиров:

" 23 февруари 1944 година - денят на крещящо закононарушение против чеченския и ингушския народ. По заповед на лошотия Йосиф Сталин нашият народ е подложен на отблъскващ геноцид – всеобщо изселване в Сибир и Казахстан. Причината е неоснователното обвиняване в съдействие с нацистките окупатори. Това беше единствено прикритие за избиването на цели народи.

И всичко това се случи, до момента в който десетки хиляди чеченци, един до друг с представители на други националности на страната, безстрашно се биеха на полетата на Великата отечествена война. Един от първите в редиците на Червената войска се съпротивлява на нахлуването на нацистите на територията на Съюз на съветските социалистически републики, води яростни борби, прочиствайки градовете на Съветския съюз от нацистката окупация. Но всичко това не беше взето поради от управляващите в неудържимото им предпочитание да унищожат свободолюбивия и горделив народ.

Хиляди починали на пътя, стотици хиляди умрели от мраз, апетит и заболявания, доста години на оскърбление и безвластие по изцяло пресилена причина! Нека Всевишният Аллах се смили над всички починали в това трагично време!

След 13 години, с милостта на Всевишния Аллах, справедливостта спечелва! Обвиненията в изменничество бяха свалени от чеченския народ и нашите предшественици съумяха да се върнат в родината си. Изтощени, изгубили своите родственици и другари, само че запазили своята национална еднаквост, своята просвета, обичаи и традиции, вярата във Всевишния Аллах, те започнаха да живеят отначало, подобрявайки живота си лека-полека.

Наш честен дълг е да помним тези трагични събития, с цел да предотвратим повторението им! Днес живеем в страна, където духовните и фамилни полезности са приоритет, където правата на всеки жител са предпазени, където има независимост на религията. И ние ще ценим нашата Родина, ще я пазим и пазиме от външни закани. Чеченският народ е ослепителен образец за възобновление и бързо развиване, взаимност и единение. Показахме това в годините на битката с интернационалния тероризъм. И през днешния ден нашите момчета, като техните дядовци и прадядовци, са в челните редици на битката против сатанизма и нацизма, които още веднъж се пробват да вдигнат глава. Нека Всевишният Аллах ни помогне в тази битка! "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР