В публичното пространство се натрупа напрежение във военнопромишления комплекс, заради

...
В публичното пространство се натрупа напрежение във военнопромишления комплекс, заради
Коментари Харесай

Бившият шеф на Терем: Поведението на Емил Караниколов е неадекватно

В общественото пространство се натрупа напрежение във военнопромишления комплекс, поради несъответстващото държание на икономическият министър Караниколов. Това съобщи някогашният началник на Терем Стоил Яков в предаването ”Честно казано ” с Люба Кулезич по телевизия BIT.
Той разяснява днешния митинг на чиновниците на компанията " Емко " поради отнетия лиценз на сдружението.

" Един митинг няма по какъв начин да докара до лишаване или връщане на лиценз. В общественото пространство изтече, че още в края на август от " Емко " са поискали възобновяване на лиценза, като са изпълнили всички наставления, само че няма реакция ", съобщи Яков. Според него задоволително специалисти към този момент са декларирали, че други ползи стоят зад държанието на министър Каранилолов.

Той разяснява и появилата се информация, че министърът е наредил на държавната " Кинтекс " да скапе всички свои покупко-продажби с Емко.

" Не имам вяра, че министър може прекъсне договорка във военнопромишления комплекс и то интернационална договорка. Българските управляващи нарушават личните си закони, тъй като военно съоръжение не може да стои да чака на пристанището в Бургас, какъвто очевидно е случая. Ако управляващите решат, че тази компания няма законово право да прави експорт, то това съоръжение би трябвало да бъде съхранено съгласно разпоредбите за сигурност ", добави Яков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР