В публичното пространство 38-годишната съпруга на британския принц Уилям –

...
В публичното пространство 38-годишната съпруга на британския принц Уилям –
Коментари Харесай

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни тайни за нея

В общественото пространство 38-годишната брачна половинка на английския принц Уилям – Кейт Мидълтън постоянно дава отговор на високия статус в кралското семейство – тя е съвършено облечена и демонстрира безупречни маниери. В същото време малко хора знаят в действителност каква е тя в всекидневието си измежду околните ѝ хора, където няма куп камери и фотоапарати, които да я наблюдават.

Наскоро другари на херцогинята на Кеймбридж издадоха куп интимни секрети за нея. Те приказваха за тази малко известна страна от живота на Кейт в изявление за списание People. В диалога те признават, че в действителния живот Кейт съвсем не се разграничава от множеството работещи майки с доста деца, написа jenata.blitz.bg.

„ Вкъщи Кейт е доста спокойна. Резиденцията, в която живеят, е едно същинско фамилно гнездо, където децата тичат в близост, преобръщайки всичко по пътя им. Няма място за пищност, показност и кралски задръжки.

 Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни секрети за нея

Когато видите Кейт, където няма камери, тя наподобява доста уверена и от време на време даже много строга майка. Ако децата внезапно стартират да бъдат капризни, тя им се кара “, показа другарка на Кейт.

Тя сподели още, че в елементарния живот херцогинята на Кеймбридж съвсем не се гримира и избира елементарни и комфортни облекла пред дизайнерски елегантни тоалети. Точно в този нехаен всекидневен тип Кейт най-често води децата на учебно заведение.

„ Рядко в всекидневието ѝ може да я видите с типичните за нея къдрици, най-често вързва косата си на опашка. На учебния паркинг тя най-често се появява по спортен екип или в спортна рокля с маратонки, а лицето ѝ съвсем в никакъв случай не е гримирано. В случай на забавяне Кейт постоянно се извинява на учителите, преди децата ѝ да влязат в постройката. Това е нормалният живот на работеща майка с три деца “, безапелационни са приятелите на херцогинята на Кеймбридж.

Друг другар на Кейт в изявление за същото списание сподели, че тя и Уилям постоянно прекарват почивните си дни с децата си в тяхната резиденция в Норфолк. В такива дни Мидълтън нормално води децата за половин ден в център за развиване, където се учат да вършат керамични произведения. Понякога, съгласно познати на Кейт, херцозите на Кеймбридж прекарват вечерите си в локални кръчми, където просто се отпускат и поддържат връзка с локалните поданици.

„ Веднъж ги чух да приказват за фамилния им живот и децата, както всеки различен родител. Удивително е какъв брой естествена и обичаща е тази двойка “, безапелационни са те.

Друг източник споделя, че цялостен екип от хора оказва помощ на Кейт Мидълтън да бъде в крайник с многото ѝ задания на майка и стопанка, само че и да извършва кралските си отговорности. Този екип включва бавачката Мария Тереза Турион Борало, която се включила към фамилията, когато най-големият наследник на двойката Джордж бил единствено на осем месеца, и несъмнено персоналният стилист и помощник на Кейт – Наташа Арчър.

„ Ако погледнете хората към Кейт ще видите, че това е един в действителност обединен екип. Тя щеше да изчезне без Мария, Наташа и другите ѝ помощници. Те си правят работата съзнателно и Кейт управлява процеса доста сполучливо – да се работи с нея е същинско наслаждение. Тя е прелестен и земен човек “, показа вътрешен човек от Бъкингамския замък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР