В ПСЖ вече активно планират промените в отбора за следващата

...
В ПСЖ вече активно планират промените в отбора за следващата
Коментари Харесай

От ПСЖ вече са осъществили контакт с френски национал за партньор на Мбапе от следващия сезон

В ПСЖ към този момент интензивно възнамеряват измененията в тима за идната акция. Парижани са на път да си обезпечат купата в Ла Лига, като сега имат преднина от осем точки в класирането пред огромния съперник Марсилия. Шефовете на отбора обаче желаят да са сигурни, че през идната акция ще разполагат с задоволително мощен тим, който да направи нов сериозен опит да стигне до купата в Шампионската лига, която остава главен приоритет на катарските шефове. 

Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт)Рандал Коло Муани е главен приоритет в трансферните проекти на шефовете на отбора, оповестява локалното издание “РМС Спорт ”. От управлението на парижани даже са осъществили начални контакти със своите сътрудници в немския отбор, както и с антуража на играча. Футболистът обаче не бърза да прави краен избор за бъдещето си преди края на сезона, защото е мечтан от много от европейските грандове. 

От друга страна спортният шеф на ПСЖ Луис Кампос обаче не е на същото мнение и избира Виктор Осимен от Наполи. Португалецът избира нигерийското острие и го счита за по-добър вид за сътрудник на Килиан Мбапе в офанзивата на тима за идващия сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР