В ПСЖ съвсем полудяха покрай спора между Неймар и Кавани

...
В ПСЖ съвсем полудяха покрай спора между Неймар и Кавани
Коментари Харесай

ПСЖ дава 1 милион евро на Кавани, ако отстъпи дузпите на Неймар

В ПСЖ напълно полудяха около разногласието сред Неймар и Кавани кой да бие дузпите. Катарците взеха решение, както те си знаят: да потушат спора с доста пари.

Лично босът Насер Ал-Келаифи е привикал хората на Кавани. Той е предложил бонус от 1 милион евро на уругваеца, в случай че даде дузпите на бразилеца.

Парите не са малко. Точно толкоз е
бонусът, в случай че Кавани приключи сезона като голмайстор на парижани. Едното несъмнено е обвързвано с другото, тъй че изборът е на дългокосия нападател.

Информацията е на испанския " Ел Паис ", не подсигуряваме 100 % меродавност. Но съгласно изданието Кавани е отхвърлил първото предложение.

Така напрежението сред него и Неймар остава. Двамата се сдърпаха кой да бие дузпа, отсъдена против Лион преди един кръг. И станаха за смях. Едисон беше тарторът до прехвърлянето на бразилеца през лятото, само че нещата се трансформират.

" Екип " добави, че напрежението се е е пренесло и в съблекалнята. Кавани и Неймар са били отделени от треньора в двата края на помещението. Унай Емери даде обещание да реши казуса, само че очевидно не знае по какъв начин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР