В провинцията Вила Джулия в Италия тялото на 23-годишната украинска

...
В провинцията Вила Джулия в Италия тялото на 23-годишната украинска
Коментари Харесай

Украинска бежанка беше брутално убита от бившия си съпруг

В провинцията Вила Джулия в Италия тялото на 23-годишната украинска бежанка Анастасия Алашри беше намерено с три прободни рани.

Според локалното издание Corriere Di Bologna правоохранителните органи подозират някогашния брачен партньор на момичето, египетски сладкар, който към този момент е арестуван на жп гарата в Болоня, в убийството на бежанката.

Съобщава се, че момичето се е разделило със брачна половинка си и е намерило различен мъж, при който по-късно се е преместило, а в това време връзките с някогашния й брачен партньор останали напрегнати. Изяснява се, че предходната седмица, на 11 ноември, дамата се е обърнала към органите на реда с тъжба за гонене от страна на някогашния й брачен партньор, като също по този начин съобщила, че даже е трябвало да се реалокира от новия си приятел у другарка, с цел да се отърве от гонене.

Миналата неделя, 13 ноември, момичето се върнало да си вземе нещата, където се срещнало с някогашния си брачен партньор. Разследващите считат, че са имали скандал, по време на който сладкарят е умъртвил момичето.

Загиналата оставя сираче тригодишно дете.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР