В проучването са включени 2000 болници от 25 страниЕдна от

...
В проучването са включени 2000 болници от 25 страниЕдна от
Коментари Харесай

Виенската WPK е избрана за една от най-добрите болници в света

В изследването са включени 2000 лечебни заведения от 25 страни

Една от най-големите частни лечебни заведения в Австрия, бе е отличена като една от най-хубавите лечебни заведения в света за 2021 година Класацията беше оповестена в американското издание Newsweek, в съдействие със международната компания за пазарни изследвания Statista. Виенската частна клиника WPK откри място измежду 2000 лечебни заведения от 25 страни.

Селекцията е направена след изследване на рекомендации от изтъкнати здравни експерти, отзиви на пациенти и индикатори за представянето на медицинските звена. Наградените лечебни заведения се отличават с изявени експерти, първокласна здравна грижа и съвременни технологии.

Със своята 150-годишна традиция, Wiener Privatklinik е една от най-търсените лечебни заведения в Европа. Годишно там се лекуват над 12 000 пациенти, като 30% от тях идват от над 20 страни. Уникалното преимущество, което сложи клиниката в влиятелната ранглиста е, че в WPK работят над 250 от най-хубавите интернационално приети специалисти във всички сфери на медицината.

В болничното заведение има 14 центъра, които покриват всички клинични услуги, от консултация и предварителна защита, диагноза и лекуване посредством най-модерните способи, до комплицирани интервенции и новаторски лекувания на ракови болести. Именно в WPK се намира най-големият частен център за диагноза и лекуване на рак в Централна и Източна Европа - Европейски научен център за Ракови болести.

„ Получената премия е интернационално самопризнание за високите стандарти на медицински услуги, които предлагаме във WPK. Наш приоритет е да бъдем идеалният сътрудник както за пациентите, които прекрачват прага ни, по този начин и за нашите доктори. За да реализираме тази цел, съчетаваме уменията ни в грижата за пациенти с първокласна инфраструктура и съвременно болнично ръководство, което се концентрира върху поддържане на елитния статут на болничното заведение, както за пациентите, по този начин и за докторите, които са водачи в своята сфера, “ казa доктор Валтер Ебм, шеф на Wiener Privatklinik.

Благодарение на необятната гама от умения и експертиза на медицинския екип, болничното заведение предлага интердисциплинарен метод към всеки медицински проблем. Както процеса на диагностика, по този начин и лекуването се прави посредством най-модерното съоръжение и технологии. Болницата разполага с 145 кревати и операционно поделение с 4 операционни. На територията на болничното заведение се намира и най-развитият център по радиология, оборудван с PET-CT.

„ Горди сме да бъдем публично приети като една от най-хубавите лечебни заведения в света, защото това отличие удостоверява удовлетворението на пациентите ни и доверието във високото равнище на грижа, което получават в нашата болница. Призванието на нашия екип е да предлагаме на всички пациенти нужната поддръжка, с цел да могат да се възползват от най-хубавите експерти и персонализирана здравна грижа “, прибавя Ема Хафнер, шеф на отдела по Маркетинг и Международен бизнес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР