В процеса на изборите през април съпредседателите на Продължаваме Промяната

...
В процеса на изборите през април съпредседателите на Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: България ще има жена премиер, Петков и Василев ще се разделят

В процеса на изборите през април съпредседателите на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков и Асен Василев ще се разделят. Това предвижда Теодора Стефанова, позната като гадателката на Силвио Берлускони, по Нова ТВ. По думите й много хора ще се отдръпват от Политическа партия, а в идващите години България ще има жена министър-председател. 

" Тепърва започваме още веднъж да се приготвяме за нов избор. Датата 2 април е съдбоносна за България. Относно обединяването на Политическа партия и Демократична България, мога да кажа, че ще има малко разцепление. Дано не съм неприятен оракул, само че няма да просъществува дълго тяхното събиране. Ще има напрежение, въпреки че потеглиха с хъс и мотивация ", съобщи Стефанова.

Тя разясни, че в идващия парламент ще има 7 партии. По думите й първа политическа мощ ще остане ГЕРБ. На второ място ще се наредят ДБ и Политическа партия,  но гадателката очаква ДПС да ги приближи. " Между втората и третата партия ще има битка. Движение за права и свободи може да стигне и до втората позиция. След това се подрежда " Възраждане ". Това е една изненада. Партията на Стефан Янев също ще влезе в Народното събрание. Има Такъв Народ също дава поръчки. Малко ще се разместят местата, само че няма да има огромна смяна ", разяснява още Теодора Стефанова.

Според нея референдумът за президентска република няма да успее. По думите й в идващото Народно събрание всички политици ще седнат на една маса и ще стартират да си приказват, без слагане на червени линии. 

Относно бъдещето на Българска социалистическа партия, гадателката на Берлускони изясни, че младежи ще поемат партията и тя ще тръгне в друга посока.

" Не на тези, а на следващите избори ще има доста нови имена, които не са взели участие и не са били водачи. Следващият избор ще е през 2024 година ", добави още Стефанова. По думите й е допустимо Румен Радев да направи политически план. 

Според нея страната ни ще влезе в Шенген и еврозоната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР