В процес сме, в който и двете страни са предоставили

...
В процес сме, в който и двете страни са предоставили
Коментари Харесай

Николай Денков: Не трябва да има премиери послушковци

В развой сме, в който и двете страни са дали документи и предстоят преговор. Моето предпочитание беше тези договаряния да се случат преди 6 март. Апелът ми към всички е да спрат да подлагат на критика другите и да седнем на следващия ден на масата на договарянията. Всякакви други приказки са непотребни. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков пред публицисти.

„ Това, което виждаме на всички места, е че администрацията доста мощно е забавила работата си, на практика стопираха дейностите с битката с корупцията, назначението на хората в Антикорупционната комисия и в регулаторите активност. Всякакви упреци, които могат да се насочат, нямат отношение към желанието ни тези процеси да се ускорят. Не можем да чакаме повече с такива значими неща като смяната в правосъдната система, Антикорупционната комисия и упованията на хората най-накрая да има правдивост, а бизнесът да знае, че в случай че някой тръгне да краде бизнес, той ще бъде наказван “, добави той.

„ Съгласен съм, че не би трябвало да има министър председатели послушковци. По-добре да не разясня нелепостите от разнообразни места. Съжалявам, че Бойко Борисов се включи към хората, които, когато нямат причини, лепят етикети “, сподели още акад. Денков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР