В процес на изграждане е и фотоволтаичната централа Аурубис-2“, която

...
В процес на изграждане е и фотоволтаичната централа Аурубис-2“, която
Коментари Харесай

„ЕСКО България“ започва изграждането на трета ВЕИ централа за „Ау...

В развой на създаване е и фотоволтаичната централа „ Аурубис-2 “, която е с конфигурирана мощ 7 MWp и също ще бъде въведена в употреба до края на годината. Двата плана са част от капиталовата стратегия „ Аурубис: Инвестиции за напредък. България 2027 “ на стойност 800 млн. лева на немската индустриална група за страната.

 

„ ЕСКО България “ и „ Аурубис България “ развиват дългогодишни партньорски връзки в построяването на ВЕИ централи, които да покриват енергийните потребности на най-голямата медодобивна компания в Югоизточна Европа. През 2021 година енергийното сдружение построи първия слънчев парк за своя сътрудник - „ Аурубис-1 “, с конфигурирана мощ 10 MWp. Трите централи ще покриват близо 10% от потреблението на електрическа енергия на завода на годишна база.

 

ЕСКО България предлага цялостен инженеринг – планиране на ВЕИ централи, административно-съгласувателни процедури, доставки на съоръжение, създаване и въвеждане в употреба на оборудванията. Компанията е осъществила над 130 плана в областта на енергийната успеваемост.

 

За „ ЕСКО България “

 

Дружеството е основано през 2017 година, с цел да дава енергийни услуги в региона на възобновимите енергийни източници, отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението и индустриалните системи. Компанията е благосъстоятелност на „ Синтетика “ АД. Повече информация на адрес:.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР