В простотата винаги има хармония. Въз основа на прости и

...
В простотата винаги има хармония. Въз основа на прости и
Коментари Харесай

Лукс в простота: 10 стилни визии с основни неща от модерна испанка на 50+

В простотата постоянно има естетика. Въз основа на елементарни и разбираеми неща можете да създадете доста стилни, елегантни образм за всеки ден. Като неопровержимо доказателство ще дам 10 действителни изображения от фешън испанец на 50+.

Експресивната фуксия удобно освежава външния тип на дамата. Ярък пуловер се съчетава добре с разкроени панталони в предпазлив кремав колорит.

В всекидневието нашата героиня постоянно носи панталонни костюми. Базовият сив модел в дует с бяла риза се вписва идеално както в стилна ежедневна, по този начин и в публична бизнес визия.

Модният блогър в Instagram не се опасява от опити. Тя самоуверено съчетава главен спортен екип и маратонки с елегантно кашмирено палто. Чорапите с противоположен щемпел и компактната чанта придават деловитост на визията.

Пола с дължина мидие печелившо решение за жена на 50+. Една зряла модница удобно добави джъмпер с V-образно деколте с дълги украшения към врата, които образно „ разтягат “ женския контур и тъничък.

Бяла блуза се съчетава добре с панталон с права кройка. Що се отнася до щампата, испанецът се спря на дребна, ненатрапчива клетка, която безусловно не утежнява и не приключва облика.

Широките панталони в топъл кремав колорит са еднообразно добре комбинирани с джъмпери, водолазки и типичен ризи. Стилно, комфортно, съвременно!

Блогър от Испания знае по какъв начин да смесва разнообразни стилове на облекло, с цел да остане постоянно на върха! И по този начин, тя носи качулка с типичен черен панталон. За да подчертае талията и да добави към облика женственост, испанката пъхна спортния „ топ “ в панталоните си.

Джъмпер с противоположен водопровод наподобява ужасно в компания от снежнобял необятен панталон. Модерен, сбит и най-елегантен комплект за по-възрастна дама!

Втален оребрен дълъг ръкав и базов панталон от трико са идеални за ежедневна визия. Моделът с гънки се съчетава добре с обувки с токчета. В хладния сезон ноктите няма да навредят на модерния облик.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР