В програмата на проекта за кабинет на Слави Трифонов има

...
В програмата на проекта за кабинет на Слави Трифонов има
Коментари Харесай

Манолова за кабинета на ИТН: Повишаването на доходите и преизчисляването на пенсиите са съществени пропуски

В програмата на плана за кабинет на Слави Трифонов има основни пропуски, които се отнасят до джоба на българина. За поддръжка на този план ще е нужен сериозен парламентарен спор по отношение на програмата му. Без повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, инспектиране на сметките за ток и парно, поддръжка за младите фамилии и дребния бизнес, няма по какъв начин да подкрепим което и да е последващо ръководство. Ние явно нямаме и не желаеме да имаме място в този лист с позиции. Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова в предаването „ Алтернативата “ по ТВ1 по отношение на оповестеното предложение за държавно управление от Слави Трифонов.

От „ Изправи се! Мутри вън! “ сме взели решение, че ще изчакаме парламентарната процедура по връчването на мандата. Ще има спор и ще зададем доста въпроси в пленарна зала. Ще чуем отговори на тези въпроси и ще вземем решението на нашата парламентарна група. Съобразяваме се с това, че хората желаят непоклатимост и желаят държавно управление, само че се съобразяваме и с това, че хората желаят честност, неприкритост, бистрота, съобщи тя.

Притеснителен е методът, по който е разгласен този лист и фактът, че програмата на плана не е обвързвана и с упованието на хората за дълбока правосъдна промяна. Трябва да бъдат положени старания за поддръжка и основаване на държавно управление на смяната, каквото хората чакат. Очакването е, че най-сетне ще има власт, която ще застане на страната на елементарните хора и ще се занимава с техния дневен ред, а не с партиен, добави Манолова.

В една обща група на подкрепящи с ГЕРБ и Движение за права и свободи от „ Изправи се! Мутри вън! “ не се виждаме. Отговорността и на Слави Трифонов, който предлага този лист, който ще стане план за кабинет, и на тези, които ще го поддържат, е голяма, съобщи тя. До една-две седмици, когато ще се стигне до същинската конституционна процедура с публично внасяне и разискване в Народното събрание, ще излезе всичко за хората от листата на Слави Трифонов. Една част от тях са безусловно непознати, само че сигурно това ще е предмет и на разнообразни журналистически следствия. Няма по какъв начин, в случай че има връзки със Сараите и с Пеевски, това да не стане ясно, отговори още Манолова на въпрос.

Категорично Христо Иванов е прав – никога никоя от обединенията на митинга не може да си разреши и сянка на подозрение, че е заслон на подмолни дейности на Движение за права и свободи, на Сараите. Това ще е тежък грях по отношение на българския народ, акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР