В профила си в Инстаграм Камила Кабело избухна срещу папараците

...
В профила си в Инстаграм Камила Кабело избухна срещу папараците
Коментари Харесай

Камила Кабело избухна срещу папараците

В профила си в Инстаграм Камила Кабело избухна против папараците след разходка на плажа.

25-годишната певица разгласява прочувствено и дълго обръщение в профила си в Инстаграм, в което тя разяснява държанието на папараците. В допълнение към думите си тя показа свое селфи, на което наподобява разочарована от обстановката. " Всеки път, когато отида на плажа в Маями, ме снимат папараци. Снимат ме, когато съм по бикини и когато се усещам най-уязвима ", написа тя.

Тя признава също, че от време на време е носила бикини, които са ѝ били " прекомерно дребни ", само че " не ми пукаше, до момента в който не разбрах за фотосите и мненията ". " Това се отрази на самочувствието ми. Обществото ни е привикнало с визията за това по какъв начин би трябвало да наподобява женското тяло. Което е безусловно нереално за доста от нас. Фотошопът , ограничаващата диета, прекомерно многото извършения и изборът на изображения вършат телата ни разнообразни от това, което са в реалност. "

Бившата другарка на Шон Мендес също по този начин съобщи, че е знаела, че наподобява " красива " на фотосите, и е считала, че това ще ѝ даде възприятие на задоволство. Но вместо това тя разкрива, че " в никакъв случай " не е прекарвала толкоз " неприятно време на плажа ". " Усетих празнина и горест. Исках да приказвам за това, тъй като виждаме фотоси на дами и ги поздравяваме, че наподобяват добре, че са във форма или " здрави ". Но какво е здравето, в случай че сте толкоз захласнати от метода, по който наподобява тялото ви, в случай че психическото ви здраве страда и не можете да се наслаждавате на живота? "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР