В профила на Нина Добрев в Instagram се появи снимка,

...
В профила на Нина Добрев в Instagram се появи снимка,
Коментари Харесай

Какво събра Нина Добрев, Никол Шерцингер и Мишел Обама

В профила на Нина Добрев в Instagram се появи фотография, на която виждаме актрисата един до друг с Мишел Обама. Причината двете да бъдат дружно е, че Нина Добре поддържа самодейността College Singing Day, ориентирана към младежите в Съединени американски щати, решили да влагат във висшето си обучение.

Нина Добрев на драго сърце приема поканата на Мишел Обама да се включи в самодейността, която брачната половинка на Барак Обама започва през 2015 година

Тази година събитието се състоя в Лос Анджелис и на него участваха хиляди възпитаници, които следва да бъдат колежани.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Май 5, 2019 в 9:19 PDT

" Благодаря на Мишел Обама за предоставената ни опция да приказваме и да честваме, че има толкоз ярки млади мозъци, които са избрали да влагат в бъдещето си, като продължат образованието си. Поздравления! Надявам се, че знаете, че освен можете, само че и ще измененията света. Хванете този късмет и надскочете себе си! Това е единствено началото ", написа актрисата под фотографията в Instagram.

Нина Добрев излезе на сцената дружно с колежките си Бейли Медисън, Алиша Бо и Лаура Марано. Четирите актриси изтеглиха спечелилите в томболата, в която раздадоха три раници, всяка на стойност 1000 $.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Май 3, 2019 в 5:42 PDT

Сред останалите известни персони, които участваха на формалното събитието във връзка College Singing Day, беше и Никол Шерцингер, която също не пропусна да показа фотография с Мишел Обама, съпроводена с няколко вдъхновяващи думи за бъдещите колежани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР