В продължения на разкритията от вчера Борис Бонев заяви: „Разчитаме,

...
В продължения на разкритията от вчера Борис Бонев заяви: „Разчитаме,
Коментари Харесай

Бонев внесе сигнал за измамата с осветлението на София в прокуратурата

В продължения на разкритията от през вчерашния ден Борис Бонев съобщи: „ Разчитаме, че те ще извършат инспекция, която ще отбрани общественият финансов интерес на Столична община и на столичани и ясно ще разкрие дали има знаци за машинация и за породени вреди на столичния общински бюджет “, съобщи БНР.

„ Ние имаме нашите подозрения, само че проверяващите органи би трябвало да открият какво е довело до всички тези „ случайности “, бих ги нарекъл, в тази социална поръчка. Ще напомня, че уличното осветяване до момента постоянно е било в сектор „ Строителство “ на Столичната община и малко откакто заместник-кметът Кристиан Кръстев беше персонално доведен от госпожа Фандъкова като част от нейния нов екип с нови хрумвания, този сектор беше изместен точно при него в сектор „ Градски превоз “, колкото и нелогично да звучи уличното осветяване да бъде в градския превоз “, продължи Борис Бонев.

А вътрешния одит на Столичната община по проблема от Спаси София разясниха по този начин: „ Това, за жалост голямо, е следващият случай, в който публичният запас се харчи по един непрогледен метод в публични поръчки, които будят съществени подозрения за подмолни сделки. Г-жа Фандъкова на процедура да ревизира себе си ми се коства малко необичайно, поради че Столична община, на която тя е началник е възложител на тази социална поръчка “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР