В продължение на цели 11 месеца майсторът на черпака е

...
В продължение на цели 11 месеца майсторът на черпака е
Коментари Харесай

Е Това Ще Ви Счупи Главите! Лъсна Най-Срамната Тайна На Шеф Петров! Трепереше Да Не Се Разбере, Че Е

В продължение на цели 11 месеца майсторът на черпака е бил персонален готвач на посочения за наркобос №1 в България Златомир Иванов – Баретата. При това началник Петров е готвил на Златко не в дома му, а… в Централния софийски затвор.

Легендарният войник от ъндърграунда беше задържан през февруари 2009-а година за основаване и управление на проведена незаконна група за разпространяване на опиати. След като му щракват белезниците, Златко Баретата е обзет от параноя, че в пандиза може да го доближи дългата ръка на съперниците му, отпред с непримиримия Димитър Вучев – Демби.

Иванов се опасява да не бъде токсичен и яде единствено от заведения за бързо хранене, които му доставят храна в пандиза. След месец обаче по този начин се отвращава от мазните хамбургери и пици, че не ще да ги огледа. Близкият приятел на Златко – Боби Секулов му предлага да си наеме готвач.

И загатва името навръх началник Петров, който по това време управлява кухнята в обичания на гангстера средиземноморски ресторант „ Те Киеро ”. След малко съмнение Борис Петров се съгласява да подготвя два пъти дневно тристепенно меню за Златомир Иванов – на обяд и на вечеря, защото опандизеният закусвал единствено с плодове. Злите езици в гилдията до през днешния ден шушукат, че хонорарът на кулинаря е бил галактически и най-малко 2-3 пъти е надхвърлял месечната му заплата на основен готвач от порядъка на 5000 лв..

Близо година – до януари 2010-а, когато Златко е пуснат под домакински арест, началник Петров почтително се грижи за прехраната му всеки ден. Баретата е във екстаз от уменията на Борис и въпреки в никакъв случай да не го е срещал, му изпраща скъпи дарове с мотив и без мотив – от комплект позлатени ножове, до писалка за близо 2 бона. Колеги на готвача шушукат, че ненапълно и с помощта на щедростта на Златко той съумява да постави настрани задоволително пари, с цел да открие личен ресторант и да сложи началото на кулинарната империя „ Сикрет гардън ”, „ Сикрет форест ” и „ Сикрет бай началник Петров ”.

Златомир Иванов пък останал обожател на уменията на майстора и постоянно си поръчвал храна от него и откакто се прибрал вкъщи, твърди " Таблоид ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР